פשטידת הכרוב של מרלין
פשטידת הכרוב של מרלין:
רכיבים:
בצל
2 שיני שום
1/2 כרוב לבן
2 ביצים
3 כפות גבינה לבנה 5%
3 כפות קמח, במקור הוכן עם קמח לבן אך מומלץ להמיר בקמח כוסמין מלא או קוואקר גס.
2 כפות שמן.
אופן הכנה:
מטגנים את הבצל, מוסיפים שום ואח"כ את הכרוכ לכמה דקות, מכסים מנמיכים ל10 -15 דקות, מקררים ולאחר מכן מוסיפים את שאר הרכיבים ולתנור: 180 מעלות לארבעים דקות.
פשטידה מעולה וטעימה, מעולה לשילוב כארוחת ערב יחד עם סלט מפנק
איך נתייחס:
כל הפשטידה מכילה כ 10 מנות פחמימה וחלבון יחד.
